Xal de llana merino multicolor

posted in: Ganxet | 0

No tinc gens d’estil per portar bufandes i complements en general, però feia dies que em rondava la idea de fer un coll estil bandoler d’aquells que a la gent li queden tan bé. Vaig començar i abandonar dos patrons abans de decidir-me per aquest model. Un d’ells em va semblar massa complicat i l’altre no s’adaptava a la llana que tenia, 100% merino i amb una certa tendència a esfilagarsar-se. Em sembla que finalment vaig trobar una bona solució, una mostra senzilla però que alhora queda molt vistosa.

La llana que he fet servir és Woolmark Merino Wool color 24869, comprada a Suècia l’hivern passat. El ganxet, 4,5.

El patró el vaig trobar a Pinterest (l’he redescobert últimament i m’hi puc perdre durant hores).

IMG_3356IMG_3363IMG_3364

 

 

 

 

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *