Manta hippy per la Llum

posted in: Ganxet | 0

La Rosaura és una companya de feina amb qui tinc el plaer de treballar des de fa uns quants anys (8?). El dia 12 de novembre va néixer la seva primera filla, la Llum, i vaig voler fer-li una manta inspirada en la personalitat de la mare: intel·ligent, decidida, alegre, lliure i viatgera. Una dona forta que estic segura que, amb l’ajuda del seu company, sabrà educar una dona tant o més forta que ella.

Per transmetre aquesta idea vaig escollir colors vigorosos que contrastessin amb el blau i el rosa bebè, també presents en aquesta manta.

La meva idea inicial era treballar sobre una mostra de flors que recordés la seva estada a Holanda, però em va semblar que reproduir el mateix motiu en tota la manta seria excessiu, així que vaig optar per combinar-lo amb dibuixos molt simples de crochet filet (inventats sobre la marxa) i altres mostres que m’agradaven.

La vora, de color blanc, és molt senzilla i està teixida amb punts baixos i alts. Les mesures aproximades de la manta acabada són 90 x 120 cm.

 

Materials

  • Fil Lanas Stop Eco (diversos colors)
  • Ganxet 4,5 mm
  • Agulla llanera


img_6102 img_6112 img_6115img_6118

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *