Cistells de trapillo

posted in: Trapillo (CA) | 0

Dijous passat vam celebrar la festa anual de famílies de nens sords a l’escola i, com ja és tradició, els pares del curs vam voler tenir un detall amb les persones que, dia rera dia, ajuden els nostres fills a desenvolupar el llenguatge oral. Com que tinc un bon romanent de trapillo a casa, em vaig oferir a fer dos cistells per contenir els productes delicatessen que havíem comprat per a la logopeda i la MALL. Vaig ajuntar dos fils de colors diferents per augmentar-ne el gruix i vaig fer servir un ganxet de 12 mm. Vaig teixir sense patró i corregint els punts de les voltes sobre la marxa quan el resultat no em convencia. Com veieu a les fotos, la darrera volta dels cistells difereix, primer perquè m’avorreix treballar en sèrie i, segon, perquè escassejava el temps… Gràcies per la vostra dedicació i esforç, Mercè i Anna, no hauríem arribat on som sense vosaltres!

 

Materials:

  • 2 madeixes de trapillo prim de diferent color
  • Ganxet 12 mm

cistells02 cistells04 cistells05 cistells06 cistells07

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *