Cistells de bany en blau marí

posted in: Trapillo (CA) | 0

El meu marit treballa per a una institució sueca i, un cop al mes, viatja a Lund i hi fa una setmana d’estada. Dies enrere em va demanar que li fes un cistell per poder guardar els rotlles de paper higiènic al bany de l’apartament que comparteix. Li’n vaig fer una que em va quedar massa ampla, així que després en vaig teixir una segona de més alta i estreta a joc. Vaig escollir el color més masculí que tenia per casa, el blau marí, i hi vaig afegir una nota de color blau cel aprofitant que m’havia quedat un petit romanent d’un altre projecte.

Per fer els cistells no he seguit cap patró en concret, simplement he fet un anell màgic i després 12 varetes a la primera volta, que he augmentat a la segona i tercera volta (2 varetes a cada punt de la segona volta i 1+2+1+2+1… a la tercera). El nombre de voltes amb augments variarà en funció de l’amplada que volem que tingui el cistell (a la quarta volta faríem 1+1+2+1+1+2, a la cinquena 1+1+1+2+1+1+1+2, etc.). Una vegada feta la base, anirem fent voltes de punts baixos (el mateix nombre a cada volta) fins que assolim l’alçada desitjada. Per fer les nanses, es fa una cadeneta i es reforça amb un parell de passades de punts nans. Si els cistells són per penjar (com en aquest cas), només caldrà fer una nansa.

IMG_3041IMG_3048 IMG_3052 IMG_3054

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *