Bossa de festa vermella

posted in: Ganxet | 0

És curiosa la facilitat amb què podem arribar a connectar amb persones amb les quals en teoria no hauríem de tenir gaire en comú. Això és el que em va passar amb la Indhu, una noia índia que vaig conèixer a classe de suec quan vivíem a Lund. Em va costar una mica acostumar-me al seu anglès (de llarg millor que el meu), però un parell de dinars (molt) picants i el seu tarannà sociable i bondadós van fer que ràpidament travéssim amistat.

La Indhu sempre té lloances per tots les meves creacions de ganxet i aquest estiu li vaig prometre que li faria una bossa com la que portava jo en una festa on vam retrobar-nos després de dos anys sense veure’ns.

Les imatges d’aquest post donen fe que sóc dona de paraula, tot i que de vegades trigui una mica a complir… Val a dir que tinc excusa: vaig acabar la bossa fa uns mesos però el meu correu particular (el meu home) ha trigat una mica a lliurar-la a la destinatària i no volia publicar-la fins que no la tingués.

La tria del color obeix al desig de la destinatària; la mostra que vaig agafar com a referència és la núm. 81 d’aquest enllaç.

Materials:

  • 1 madeixa de fil Katia Silk-cotton color vermell (núm. 61)
  • Ganxet 3,0 mm
  • Agulla llanera
  • Tanca metàl·lica
  • Folre
  • Sanefa adhesiva

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *