Yes yes shawl

posted in: Ganxet | 0

El segon i últim complement handmade per a la boda de l’any és aquest xal, que vaig voler fer en un color a to amb el vestit. Com que habitualment compro els fils per Internet, vaig escollir-ne dos de diferents per assegurar el tret. Amb aquest (Katia Ibis color 80) la vaig encertar del tot, amb l’altre ni de lluny… També vaig començar dues mostres diferents, una amb cada fil, i en aquest cas l’escollida va ser el Yes Yes Shawl. Em va costar una mica entendre el patró, però després de la primera repetició ja vaig poder continuar treballant sense mirar-me’l. Just ara que escric aquesta entrada, acabo de veure que fent la recerca Yes Yes Shawl a Google Images surten un munt d’exemples reeixits! Jo vaig llençar-m’hi a cegues… 😀

La característica més destacable d’aquest xal -deixant de banda el fet que el dibuix és molt bonic- és que és reversible: per una banda la mostra és plana i per l’altra les ones queden en relleu.

Com que vaig optar per un fil bastant prim, vaig necessitar 10 madeixes per aconseguir les dimensions desitjades (val a dir que porto la talla XL). El projecte m’ha tingut entretinguda 40 dies, tot i que és un temps relatiu perquè només faig ganxet a estones perdudes (quan vaig en cotxe, mentre miro la televisió o espero que la meva filla surti de les seves activitats extraescolars, etc.).

Trobo que el xal va quedar molt aparent i estic segura que li trauré partit en altres ocasions especials!

 

Materials

  • 10 madeixes de fil Katia Ibis color 80
  • Ganxet 3 mm
  • Agulla llanera

img_5856img_5861 img_5862img_5870 img_5871img_5873

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *