Rebeca turquesa per a bebè

posted in: Ganxet | 0

Avui he acabat la meva primera peça de roba “veritable”, amb mànigues i tot! He seguit un patró que ja havia intentat l’any passat, però no l’havia entès i vaig abandonar. Tot i que normalment m’agraden més els diagrames que no pas les explicacions escrites, en aquest cas el dibuix em va resultar insuficient. Confesso que en algun punt he hagut de fer i desfer unes quantes vegades, però ara ja em sento preparada per fer jaquetes a dojo!

Per fer la jaqueta, he utilitzat un dels meus fils preferits, Katia Alabama, que barreja cotó i acrílic al 50% i té un tacte molt amorós. Hi he cosit tres botons de diferents colors perquè m’ha semblat que així quedaria més divertit.

Materials

  • 3 madeixes de fil Katia Alabama turquesa (color 20)
  • Ganxet 4,5
  • Agulla llanera
  • 3 botons
  • Fil blanc

Patró

IMG_3392 IMG_3379 IMG_3376 IMG_3380

 

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *