Manta Victorian Lattice Square

posted in: Ganxet | 0

Vaig conèixer la Sílvia fa 18 anys i de seguida vam congeniar. Ella treballava com a fotògrafa en un diari de Lleida i jo era una redactora novella. Durant un any i mig vam compartir incomptables aventures i anècdotes, com quan ens vam perdre muntanya amunt buscant un castell en runes o quan vam acabar amb el cotxe penjant en un poblet de l’Alt Urgell. El meu primer viatge en avió el vaig fer amb ella a Nova York, i per culpa seva em vaig perdre l’estàtua de la Llibertat! 😀 M’alegra poder dir que amb el temps la nostra amistat no ha minvat gens, i que ara quan ens veiem som 6 i no 2. I aviat serem 7, perquè a finals d’agost ha d’arribar al món la segona filla de la Sílvia i l’Oriol!

Quan va néixer la Martina vivíem a Suècia i les mantes encara eren un repte per mi, però ha estat un plaer i un honor poder teixir-ne una per l’Elena.

Aquesta manta es compòn de 16 quadrats Victorian Lattice (Gelosia Victoriana), un patró que vaig descarregar de Ravelry i que em va agradar molt. Inicialment em feia por que els colors que havia escollit no s’avinguessin, però vaig disposar-los en diagonal i vaig pensar que l’havia encertada. Vaig unir els quadrats amb punts baixos de ganxet, sense tallar el fil fins a completar un rengle sencer. Així, el resultat queda més polit i no cal amagar tants fils, que és el que més ràbia em fa quan acabo una manta!

Espero que aquest regal acompanyi molts anys a l’Elena, i que li dugui molta sort!

 

Materials

  • Fil Lanas Stop Eco color verd Carib (020)
  • Fil Lanas Stop Eco color rosa (307)
  • Fil Lanas Stop Eco color rosa xiclet (315)
  • Fil Lanas Stop Eco color ciclamen (617)
  • Fil Lanas Stop Eco color blanc (300)
  • Ganxet 4,5 mm
  • Agulla llanera

IMG_9818 IMG_9820 IMG_9825IMG_9851

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *