Manta de cua de sirena

posted in: Ganxet | 0

Unes quantes amigues m’havien enviat els darrers temps fotos de mantes de cua de sirena per si en volia fer una, però tinc una filla que és un belluguet i són poques les estones que s’està asseguda al sofà. Així doncs, no m’havia animat fins que fa un mes vaig rebre un encàrrec directe i m’hi vaig posar.

El patró que he seguit és aquest, i la llana escollida -en segona instància- és Ombre Lace de Schachenmayr, molt prima i lleugera. Havia de ser de color rosa o lila perquè són els colors preferits de la Sofia, la destinatària, i jo buscava un efecte degradat que recordés d’alguna manera l’acció de l’aigua amb el pas del temps.

L’execució és molt senzilla i el que porta més feina és la cua. Com que el fil té poc gruix, he hagut d’augmentar bastant el patró. Per a la vora del cos he optat per fer voltes de sis punts alts.

Val a dir que a la Sofia li ha agradat molt, sens dubte ha estat un bon regal anticipat per al seu setè aniversari! 🙂

 

Materials:

  • 3 madeixes de llana Schachenmayr Ombre Lace color 90 (40% acrílic, 30% poliamida, 20% llana i 10% alpaca)
  • Ganxet 4,5 mm
  • Agulla llanera

 

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *