Manta ‘Call the Midwife’

posted in: Ganxet | 0

Ja fa temps que ens vam subscriure a Netflix i de tant en tant m’enganxo a alguna sèrie i no paro fins que n’he vist tots els episodis. Això és el que em va passar aquest Nadal amb Call the Midwife, una sèrie de la BBC (basada en unes memòries) que narra les peripècies d’un grup de llevadores que viuen en un convent a l’East End de Londres a la dècada dels 50 i es desplacen en bicicleta per tot el barri per prestar atenció a domicili. A banda d’estar molt ben ambientada, és instructiva i val la pena veure-la!

En un dels episodis surt un nadó embolicat amb aquesta manteta i me’n vaig enamorar, però pensava que seria complicada de fer i, per peresa, vaig trigar uns quants mesos a posar-m’hi. En realitat és extraordinàriament senzilla i es fa molt ràpid, tant que ja en tinc una altra a mitges! La primera que he acabat és la que us presento avui i que serà per al meu primer nebodet, el Tommaso, que va néixer una mica abans del compte (en aquesta família els nadons tenen pressa) el dia 20 de juny. Espero que la trobi suau i li agradi tant com a mi! 🙂

P.S. És evident que la sèrie i la manteta tenen molts fans, perquè Internet és ple de patrons i versions. Jo vaig fer servir aquest.

 

Materials

  • Fil Eco de Lanas Stop en color blau cel (malauradament l’empresa va fer fallida i ja no se’n troba)
  • Ganxet 4,5 mm
  • Agulla llanera

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *