Catifa X-Treme

posted in: Trapillo, Trapillo (CA) | 0

Res a veure amb les emocions fortes ni el perill. La catifa que us ensenyo avui es diu X-Treme perquè està feta amb fil Katia X-Treme (70% poliamida i 30% cotó). És molt toveta i lleugera i es fa en un tres i no res amb ganxet XXL (del 20, crec recordar), però té l’inconvenient de requerir moltes madeixes perquè la llana s’acaba de seguida (24 m / 200 gr).

Aquesta catifa va ser un encàrrec del meu marit per a una companya de feina i la vaig haver de fer a corre-cuita, així que no em vaig trencar gaire el cap amb el patró i vaig recórrer a un dels meus habituals, acabant a la vuitena volta perquè no tenia més fil i ja havia assolit un bon diàmetre. Des de l’experiència, aconsellaria fer servir només un color per aprofitar al màxim les madeixes i estalviar diners. Han passat unes quantes setmanes des que la vaig acabar però diria que en vaig necessitar vuit en total.

 

Materials:

  • 1 madeixa de fil Katia X-Treme marró (núm. 53)
  • 1 madeixa de fil Katia X-Treme blanc (núm. 50)
  • 3 madeixes de fil Katia X-Treme vermell (núm. 58)
  • 3 madeixes de fil Katia X-Treme beix (núm. 52)
  • Agulla de ganxet XXL 20mm

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *